Flink Gegist bestaat inmiddels iets meer dan een jaar. Ons eerste jubileum was op 4 oktober 2013. In die korte tijd hebben we veel mooi speciaalbier verkocht en gelukkig blijven die nog steeds binnenkomen.

Het assortiment bevat zo’n 700 verschillende bieren. We richten ons met name op Nederlandse (micro-)brouwerijen en op nieuwe bierstijlen, zoals IPA’s en Imperial Stouts. Natuurlijk zijn de klassieke stijlen, waaronder alle trappisten, ook te vinden in ons assortiment. Daarbij doen we ons best om de bieren van nieuwe brouwerijen ook op de plank te krijgen.

Zoveel variatie kan het moeilijk maken om te kiezen welk speciaalbier bij jouw smaak past. De bieren in de winkel zijn verdeeld naar het land van herkomst. Vervolgens staan ze gerangschikt per brouwerij en heeft elk biertje een indicatie van de smaak gekregen. Dat hebben we gedaan door aan te geven hoe intens, hoppig, zoet en bitter het bier is. Dat is aangevuld met 3 steekwoorden die een indruk geven van de smaak. Zo kan je een beeld vormen van het speciaalbier, voordat je het koopt. Uiteraard kan je ook advies vragen aan ons. We geven met veel plezier antwoord op al je vragen.

Je kan bij ons ook terecht voor kadoverpakkingen en kerstpakketten met speciaalbier en glazen.